Marknadens största urval
Snabb leverans

WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition

Om WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition

This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781913963323
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 208
  • Utgiven:
  • 24. juni 2022
  • Mått:
  • 219x276x0 mm.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 8. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition

This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull.

Användarnas betyg av WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition



Hitta liknande böcker
Boken WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.