Marknadens största urval
Snabb leverans

Worlds of Food

- Place, Power, and Provenance in the Food Chain

Om Worlds of Food

Three leading scholars in the field explain why place and provenance are assuming more importance in the food chain to producers, consumers, and regulators. They examine how these concerns influence debates on the future of food and farming, exploring the implications for three very different regions: California, Tuscany, and Wales.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780199542284
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 256
  • Utgiven:
  • 24. april 2008
  • Mått:
  • 156x234x14 mm.
  • Vikt:
  • 362 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 4. februari 2025

Beskrivning av Worlds of Food

Three leading scholars in the field explain why place and provenance are assuming more importance in the food chain to producers, consumers, and regulators. They examine how these concerns influence debates on the future of food and farming, exploring the implications for three very different regions: California, Tuscany, and Wales.

Användarnas betyg av Worlds of Food



Hitta liknande böcker
Boken Worlds of Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.