Marknadens största urval
Snabb leverans

Baking at the 20th Century Cafe

- Iconic European Desserts from Linzer Torte to Honey Cake

Om Baking at the 20th Century Cafe

One of San Francisco's most talented pastry chefs, and owner of the popular 20th Century Cafe, shares 75 recipes and her secrets for modern spins on the decadent baked goods of Middle Europe-tortes, Kipferl, linzer cookies, strudel, babka, and more-in her debut cookbook.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781579658984
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 352
  • Utgiven:
  • 20. oktober 2020
  • Mått:
  • 258x211x30 mm.
  • Vikt:
  • 1422 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 7. maj 2025

Beskrivning av Baking at the 20th Century Cafe

One of San Francisco's most talented pastry chefs, and owner of the popular 20th Century Cafe, shares 75 recipes and her secrets for modern spins on the decadent baked goods of Middle Europe-tortes, Kipferl, linzer cookies, strudel, babka, and more-in her debut cookbook.

Användarnas betyg av Baking at the 20th Century Cafe



Hitta liknande böcker
Boken Baking at the 20th Century Cafe finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.