Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Bread

Examines the key ingredients in baking (flour, yeast, salt and water), explains the science behind the alchemic processes, and advises on the right kit to get started. This book demonstrates how to make yeast and non-yeast breads, as well as enriched doughs and home-started sourdough, and includes sixty recipes.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780747595335
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 224
  • Utgiven:
  • 16 Februari 2009
  • Utgåva:
  • Mått:
  • 136x205x24 mm.
  • Vikt:
  • 448 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 16 Maj 2024

Beskrivning av Bread

Examines the key ingredients in baking (flour, yeast, salt and water), explains the science behind the alchemic processes, and advises on the right kit to get started. This book demonstrates how to make yeast and non-yeast breads, as well as enriched doughs and home-started sourdough, and includes sixty recipes.

Användarnas betyg av Bread



Hitta liknande böcker
Boken Bread finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.