Marknadens största urval
Snabb leverans

Chemistry and Hygiene of Food Additives

Om Chemistry and Hygiene of Food Additives

Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory classification of additives on a large-scale, the risks involved in using chemicals for food preparation - including implications this has on food hygiene, and case-study examples taken from the dairy industry.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783319570419
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 46
  • Utgiven:
  • 10. maj 2017
  • Utgåva:
  • 12017
  • Mått:
  • 238x156x7 mm.
  • Vikt:
  • 112 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Chemistry and Hygiene of Food Additives

Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory classification of additives on a large-scale, the risks involved in using chemicals for food preparation - including implications this has on food hygiene, and case-study examples taken from the dairy industry.

Användarnas betyg av Chemistry and Hygiene of Food Additives



Hitta liknande böcker
Boken Chemistry and Hygiene of Food Additives finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.