Marknadens största urval
Snabb leverans

English Bread and Yeast Cookery

Om English Bread and Yeast Cookery

This universally acclaimed book is regarded by many as simply the best book ever written about the making of bread. It covers all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. It contains an exhaustive collection of recipes, everything from plain brown wholemeal to drop scones and croissants.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781906502874
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 624
  • Utgiven:
  • 1. september 2010
  • Mått:
  • 140x205x45 mm.
  • Vikt:
  • 898 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 8. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av English Bread and Yeast Cookery

This universally acclaimed book is regarded by many as simply the best book ever written about the making of bread. It covers all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. It contains an exhaustive collection of recipes, everything from plain brown wholemeal to drop scones and croissants.

Användarnas betyg av English Bread and Yeast Cookery



Hitta liknande böcker
Boken English Bread and Yeast Cookery finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.