Marknadens största urval
Snabb leverans

Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

Om Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. Chapter two discusses how the expansion of cropland and pastures to meet the rising demand for food is damaging the environment, while chapter three examines the impact of bee viruses on food crops and production.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783030146504
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 54
  • Utgiven:
  • 17. april 2019
  • Utgåva:
  • 12019
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 114 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. Chapter two discusses how the expansion of cropland and pastures to meet the rising demand for food is damaging the environment, while chapter three examines the impact of bee viruses on food crops and production.

Användarnas betyg av Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry



Hitta liknande böcker
Boken Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.