Marknadens största urval
Snabb leverans

Tartine Book No. 3

- Ancient Modern Classic Whole

Om Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781452114309
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 304
  • Utgiven:
  • 1. december 2013
  • Mått:
  • 261x223x32 mm.
  • Vikt:
  • 1392 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 8. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Användarnas betyg av Tartine Book No. 3



Hitta liknande böcker
Boken Tartine Book No. 3 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.