Marknadens största urval
Snabb leverans
Om The Elements of Dessert

* Begins with the essential elements of contemporary dessertsshowing pastry chefs and students how to master those building blocks before molding and incorporating them into creative finished desserts. * He then explores in detail pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed desserts, cakes, and petits fours.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780470891988
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 544
  • Utgiven:
  • 23. november 2012
  • Mått:
  • 226x282x38 mm.
  • Vikt:
  • 2038 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 2. december 2024

Beskrivning av The Elements of Dessert

* Begins with the essential elements of contemporary dessertsshowing pastry chefs and students how to master those building blocks before molding and incorporating them into creative finished desserts. * He then explores in detail pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed desserts, cakes, and petits fours.

Användarnas betyg av The Elements of Dessert



Hitta liknande böcker
Boken The Elements of Dessert finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.