Marknadens största urval
Snabb leverans

The Manufacture of Preserved Foods and Sweetmeats: A Handbook of All the Processes for the Preservation of Flesh, Fruit, and Vegetables, and for the P

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781016805421
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 260
  • Utgiven:
  • 27. oktober 2022
  • Mått:
  • 156x16x234 mm.
  • Vikt:
  • 540 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Användarnas betyg av The Manufacture of Preserved Foods and Sweetmeats: A Handbook of All the Processes for the Preservation of Flesh, Fruit, and Vegetables, and for the P



Hitta liknande böcker
Boken The Manufacture of Preserved Foods and Sweetmeats: A Handbook of All the Processes for the Preservation of Flesh, Fruit, and Vegetables, and for the P finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.