Marknadens största urval
Snabb leverans

The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-mak

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781015854352
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 648
  • Utgiven:
  • 27. oktober 2022
  • Mått:
  • 156x33x234 mm.
  • Vikt:
  • 894 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024

Användarnas betyg av The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-mak



Hitta liknande böcker
Boken The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-mak finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.