Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France

Om Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France

Drawing on ethical and sociological theories of food, this book presents a new approach to food education that moves beyond nutrition-centered education.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781032377865
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 204
  • Utgiven:
  • 26. augusti 2024
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 400 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France

Drawing on ethical and sociological theories of food, this book presents a new approach to food education that moves beyond nutrition-centered education.

Användarnas betyg av Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France



Hitta liknande böcker
Boken Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.